Misak-ı Milli İlkokulu
SARAY MAH. KILAVUZ CAD. MISAKI MILLI ILKOKULU BLOK NO 6 DARGEÇİT / MARDİN

VİZYON

Tarihini bilip, ondan aldığı ruhla, vatan, millet ve bayrak sevgisini önemseyerek geleceğe yön verebilen, kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü, insanlara ve düşüncelere saygılı, sorumluluk sahibi, kendine güvenen, hayattaki her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen, çözümleri uygulamaya koyabilen, hayatın her anından zevk alabilen, bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden, araştıran, üreten, paylaşan, ve bu birikimlerini insanların mutluluğu için kullanabilen, dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetiştirerek “model okul” olmaktır.

MİSYON

Okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran sorgulayan, çalışkan, disiplinli, kendini geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.

Normal Öğretim

08.30 Derse giriş 14.35 Ders bitiş

Kaloriferli kömür

Okulumuz Dargeçit ilçe merkezindedir.

Mardin iline bağlı Dargeçit ilçe merkezindedir.

Diğer Hususlar

Mardin il milli eğitim müdürlüğü merkezince okulumuzda 4 başlık 7 adım projesi kapsamında bilgi yarışmaları ve okuma saati etkinlikleri yapılıyor.